يکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ , 10 Nov 2024
بازدید هیات رییسه و هیات نمایندگان اتاق تهران از واحد تولیدی سیناژن

علم و صنعت در خدمت اقتصاد و سلامت کشور

مجموعه دارویی سیناژن، به عنوان یکی از بنگاه‌های موفق بخش خصوصی در تولید و اشتغال‌زایی، امروز میزبان نمایندگان بخش خصوصی از اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران بود.
علم و صنعت در خدمت اقتصاد و سلامت کشور
به گزارش فانا، اعضای هیات رییسه و هیات نمایندگان اتاق تهران با بازدید از واحد تولیدی سیناژن، از نزدیک با روند تولید محصولات دارویی این شرکت آشنا شدند. به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، برگزاری تورهای تولید ملی با هدف معرفی توانمندی‌ها و الگوگیری از کسب‌وکارهای موفق، در سرفصل برنامه‌های اتاق تهران برای سال جاری قرار گرفته است که به همین منظور به دعوت مدیران شرکت دارویی سیناژن، بازدید از این شرکت بخش خصوصی انجام گرفت.

گروه دارویی سیناژن در حال حاضر بزرگترین تولیدکننده محصولات بیوتکنولوژی در منطقه است و داروهای متفاوتی برای بیماری‌های خاص را تولید می‌کند. هاله حامدی‌فر، مدیرعامل این شرکت، سال گذشته موفق شد لوح و نشان امین‌الضرب را در دومین دوره اهدای نشان کارآفرینی امین‌الضرب که از سوی اتاق تهران برگزار می‌شود، کسب کند. سیناژن در زمره شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی است که صادرات جهانی دارد.

در ابتدای این بازدید، مدیرعامل گروه دارویی سیناژن در محل کارخانه این شرکت واقع در شهرک صنعتی سیمین‌دشت استان البرز طی توضیحاتی، هدف از فعالیت این بنگاه تولیدی را استفاده از تکنولوژی‌های نو و های‎‌تک در حوزه ساخت دارو و بومی‌سازی محصولات دارویی بیماران خاص از جمله داروهای بیماری سرطان، هموفیلی، ام‌اس و ... عنوان کرد و خاطرنشان شد که در حال حاضر رقبای این بنگاه تولیدی ایرانی، شرکت‌های بزرگ بین‌المللی هستند.

هاله حامدی‌فر با بیان اینکه از 20 داروی بیوتک موجود در جهان، در حال حاضر 17 دارو در مجموعه سیناژن تولید می‌شود، تولیدات دارویی این شرکت را در بیماری‌های ام‌اس، انواع سرطان، ناباروری، نارسایی کلیوی، هموفیلی و بیماری‌های خودایمنی عنوان کرد.

به گفته وی، شرکت سیناژن در سال 1373 تاسیس و بعدها با توسعه آن، شرکت‌های تولیدی دیگر در حوزه صنعت دارو کشور به آن اضافه شده است. وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 22 قلم دارویی شیمی درمانی در این مجموعه تولید می‌شود، افزود: بخش عمده‌ای از داروهای تولیدی، تا پیش از این به کشور واردات می‌شد و ارزبری فراوانی داشت.

حامدی‌فر با اشاره به اینکه یک واحد تولیدی از این شرکت تا پایان سال 2018 میلادی در کشور ترکیه نیز به بهره‌برداری می‌رسد، تصریح کرد که با ورود به چرخه تولید این واحد، سالانه 200 میلیون دلار ارزآوری به کشور خواهیم داشت.

به گفته مدیرعامل گروه دارویی سیناژن، برخی از تولیدات دارویی این شرکت در مراجع پزشکی آمریکا و اروپا ثبت رسیده است. وی همچنین خاطرنشان کرد که تا پایان سال 2019 میلادی، برخی تولیدات خاص این واحد تولیدی مجوز ورود به بازار اروپا را کسب خواهد کرد.

او سپس با اشاره به اینکه تاکنون بیش از 540 هزار نفر در کشور طی سال 1396 از داروهای سیناژن استفاده کرده‌اند، افزود: طی سال گذشته، 760 میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی توسط گروه دارویی سیناژن صورت گرفت.

 این در حالی است که به گفته وی، بر اساس آمار سندیکای صاحبان صنایع دارویی ایران، سهم صادرات گروه دارویی سیناژن از کل صادرات دارویی کشور نزدیک به 60 درصد است.

حامدی‌فر میزان صادرات گروه دارویی سیناژن در سال گذشته را 46 میلیون دلار اعلام کرد و افزود: از این میزان، 19 میلیون دلار از محصولات تولیدی این شرکت به کشورهای CIS صادر شده است. 

مدیرعامل شرکت سیناژن، تعداد پرسنل حاضر به کار در گروه دارویی سیناژن را در حدود 3 هزار نفر اعلام کرد که به گفته وی، میانگین سنی پرسنل کل این مجموعه نیز 33 سال است.

پس از توضیحات مدیرعامل گروه دارویی سیناژن، اعضای هیات رییسه و هیات نمایندگان اتاق تهران همراه با گروهی از خبرنگاران و اصحاب رسانه از بخش‌های مختلف این بنگاه فعال در صنعت داروی کشور و خطوط تولید آن بازدید کرد.

نمود پیوند علم و صنعت

در پایان این بازدید، رئیس اتاق بازرگانی تهران با تقدیر از تلاش‌های موثر متخصصان، کارشناسان و پرسنل این مجموعه گفت: مجموعه دارویی سیناژن نمونه موفقی از تلفیق علم و صنعت است. در این مجموعه جوانان تحصیلکرده زیادی با مدارج بالا، تلاش و انگیزه مضاعف حضور دارند و به کار گرفته شده‌اند که نتیجه آن ایجاد ارزش افزوده بالایی در صنعت داروست. پیوند صنعت و دانشگاه در این مجموعه نمود بارزی دارد.

مسعود خوانساری افزود: استفاده از تجربه‌های موجود در صنعت دارو و نوآوری در این مجموعه کاملا مشهود است. به کارگیری نزدیک به سه هزار نفر در هشت شرکت مجموعه دارویی سیناژن نشان از کارآفرینی این مجموعه دارد و مهم‌تر این که میانگین سنی پایین و تحصیلات بالا نشان از موفقیت این مجموعه در جلب جوانان دانشگاهی دارد.

رئیس اتاق تهران در پایان با اشاره به صرفه‌جویی‌های ارزی ناشی از تولیدات این شرکت و توان صادراتی آن افزود: قطعا باید تلاش شود تا موانع پیش روی توسعه این بنگاه‌های بخش خصوصی برداشته شود و راه برای ازدیاد و توسعه آنها فراهم شود تا هم نیاز داخل برطرف شود و هم حضور در بازارهای بین‌المللی و صادراتی تقویت شود.
منبع : اتاق بازرگانی تهران
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


شرکت های برگزیده