شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ , 23 Nov 2024
عضو هیات مدیره انجمن گوارش و کبد ایران گفت: مهم ترین مشکل ایرانیان در غذا، نمک است و این امر موجب فشار خون حدود 50 درصد ایرانی ها است زمانی که به پنجاه سالگی می رسند.
مصرف دوبرابری نمک؛ نخستین مشکل تغذیه ای ایرانی ها
به گزارش فانا، دکتر رضا ملک زاده افزود: میزان مصرف نمک طعام مجاز، حداکثر5 گرم در روز است اما ایرانی ها 11 گرم نمک در روز مصرف می کنند و بخش عمده ای از این نمک ها علاوه بر نمکی که سر سفره هست، در نان و سایر غذاهای بسته بندی شده هم موجود است.

عضو هیات مدیره انجمن گوارش و کبد ایران افزود: بعد از نمک، مصرف قندها دومین عادت تغذیه ی غلط ایرانی هاست، مردم ایران به مصرف شیرینی عادت دارند که البته برخی معتقدند حتی قندها از نمک هم بدتر است زیرا همین قندها باعث می شود که افراد چاق شوند، بر اساس تحقیقات مردم ایران، قندها یعنی برنج، نان، سیب زمینی و شیرینی را اضافه استفاده می کنند و همین باعث می شود 70 درصدشان چاق شوند و 30 درصدشون کبد چرب دارند.

عضو هیات مدیره انجمن گوارش و کبد ایران گفت: مصرف سبزی جات و میوه جات مهم است و باید میزان مصرف دو برابر مصرف اکنون شود.
منبع : خبرگزاری صدا و سیما
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


شرکت های برگزیده