به گزارش فانا، براساس نتایج یک مطالعه جدید، خوردن بیش از حد محصولات برنج و گندم تصفیه شده همراه با مصرف کم غلات کامل، باعث رشد موارد جدید ابتلا به دیابت نوع ۲ در سراسر جهان شده است.
داریوش مظفریان استاد تغذیه در دانشگاه تافتس و استاد پزشکی در دانشکده پزشکی تافتس در بوستون گفت: مطالعه ما نشان میدهد که کیفیت پایین کربوهیدرات، عامل اصلی دیابت نوع ۲ منتسب به رژیم غذایی در جهان است.
یکی دیگر از عوامل کلیدی، مصرف بیش از حد گوشتهای فرآوری شده و قرمز مانند بیکن، سوسیس، سالامی و مانند آنها است.
براساس این مطالعه که روز دوشنبه در نیچر مدیسین منتشر شد، سه عامل خوردن خیلی کم غلات کامل و خوردن بیش از حد غلات فرآوری شده و گوشتها، محرکهای اصلی بیش از ۱۴ میلیون مورد جدید ابتلا به دیابت نوع ۲ در ۲۰۱۸ بودند.
در واقع، این مطالعه تخمین زد که ۷ مورد از ۱۰ مورد دیابت نوع ۲ در جهان در ۲۰۱۸ با انتخاب نامناسب غذایی مرتبط بود/CNN.