جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳ , 18 Oct 2024
رئیس هیات مدیره انجمن داروسازان ایران با تایید اینکه اقتصاد داروخانه‌ها فلج شده است، ادامه داد: اکثریت داروخانه‌ها ورشکسته هستند یعنی بجای اینکه روزی 8 ساعت ارائه خدمات دهند، 19 ساعت خدمات ارائه می‌دهند و این خدمات نیز به دلیل مشکلات اقتصادی چندان پر رونق نیست.
چرا داروخانه‌ها 19 ساعت کار می‌کنند؟
به گزارش فانا، رهبر مژدهی آذر در یک برنامه رادیویی افزود: این واحد خدمتگزار در حوزه سلامت در حال ورشکستگی است و نارضایتی مسئولان از کمرنگ بودن خدمات دارویی در داروخانه‌ها گواه است و شکایت همکاران این است که چرا اجازه نمی‌دهید در روزهای تعطیل ما نیز تعطیل باشیم!»

وی عنوان کرد: ما جز مکاتبه و اعتراض مدنی در گرفتن حقوق حقه قانونی خودمان از سازمان‌های بیمه گر اهرم دیگری نداریم؛ البته سازمان تامین اجتماعی با مدیریت جدید در تلاش است این مشکل را حل کند و در قراردادی که با بانک رفاه بستند امیدواریم این مشکل را حل کنند.

همچنین عضو کمیسیون بهداشت مجلس در این برنامه گفت: دولت ۸ هزار میلیارد اوراق را از بانک رفاه خریداری کرد تا به حوزه درمان و دارو پرداخت کند و با این اوراق بدهی‌های حوزه بیمه پرداخت شود ولی باید بیمه تامین اجتماعی مبالغ دریافتی از بیمه شده را فقط صرف حوزه درمان کند.

محمدحسین قربانی درباره وضعیت نابسامان داروخانه‌ها اظهار داشت: رکود فقط متوجه داروخانه‌ها نیست و متوجه همه بخش‌ها است؛ ضمن اینکه فروش عمده داروخانه‌ها مبتنی بر لوازم جانبی است و همه ابعاد اقتصادی ما شامل این رکود و شامل حال همکاران در داروخانه ها نیز می‌شود.

این نماینده مجلس ادامه داد: در یکی دو سال اخیر که سند تحول سلامت اجرا شد با توجه به مشکلات عدیده ای در بحث عدم پرداخت بیمه‌های سلامت در همه ابعاد [منجر به شدت گرفتن مشکلات شد] و در این راستا دولت درخواست 6 هزار میلیارد از مجلس کرده که ما این میزان را به 8 هزار میلیارد افزایش دادیم.

قربانی افزود: دولت 8 هزار میلیارد اوراق را از بانک رفاه خریداری کرد تا به حوزه درمان و دارو پرداخت کند و با این اوراق بدهی‌های حوزه بیمه پرداخت شود ولی بیمه تامین اجتماعی باید مبالغ دریافتی از بیمه شده را صرف حوزه درمان کند و در این صورت به راحتی می‌تواند مطالبات داروخانه‌ها را بپردازد.
منبع : خبرگزاری تسنیم
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


آخرین عناوین
شرکت های برگزیده