مدیرعامل شرکت داروسازی نانوالوند گفت: طبق قانون، داروهای هایتک تولید داخل اگر شرایط لازم را داشته باشند مانند دانشبنیانی، GMP و غیره میتوانند تا سقف ۸۰ درصد قیمت برند را قیمت بگیرند اما عملا سالهاست که چنین اتفاقی رخ نمیدهد.
به گزارش خبرنگار فانا، نیما سپهری در سمینار مجازی "ویرانی صنعت داروسازی به چه قیمت؟!" که به همت کمیته صنفی بیست و پنجمین سمینار دانشجویان داروسازی ایران برگزار شد، افزود: متاسفانه نگاه توسعهگرایانه و آیندهنگرانه به طور کامل از سازمان غذا و دارو رخت بر بسته است و ضابطه قیمتگذاری به داروهای جدید و سیستمهای دارروسانی جدید توجه ندارد.
وی گفت: حرفها درباره مشکلات صنعت داروسازی به گوش مسوولان رسیده اما کاری برای اصلاح این مشکلات انجام نمیشود. در حال حاضر وضعیت به گونهای است که اگر استارتآپهای کوچک و متوسط که عمدتا نیروهای آنها جوانان هستند، فرآورده جدیدی را توسعه دهند عملا با ضابطه قیمتگذاری کنونی طی یک تا دو سال نابود شده، میشود و خواهد شد و در همین حال بهانه میآورند که خیلی موارد در اختیار سازمان غذا و دارو نیست و در چنین شرایطی هیچ انگیزهای برای کسی که میخواهد کار جدید کند و فناوریهای جدید را وارد کشور کند، باقی نمیماند و اوضاع بدتر هم خواهد شد.