رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو از تولید جایگزین مفید برای تنقلات آسیب رسان به سلامت خبر داد.
به گزارش فانا، دکتر حسین رستگار با اعلام این خبر اظهار داشت: مصرف پفک، چیپس و تنقلات مشابه، به دلیل ترکیبات و فرآیند تولید خاص خود، میتواند عوارض متعددی بر سلامت انسان داشته باشد. این محصولات، که اغلب با روغنهایی در دماهای بسیار بالا پخته میشوند، ممکن است به تولید مواد مضر مانند پراکسیدها منجر شوند که با گذشت زمان و تحت تاثیر نور و حرارت، خطرات خود را بیشتر نمایان میکنند.
وی در ادامه گفت: این مرکز در راستای وظایف ذاتی خود به تولید غنی سازی یک محصول جدید که در مقابل محصولات آسیب رسان به سلامت می باشد اقدام کرده است.
دکتر رستگار همچنین بیان کرد: این محصول که بر پایه حبوبات تولید و با ویتامین، مینرال ها و برخی مواد مفید دیگر غنی سازی شده؛ قرار است؛ جایگزین تنقلات پرطرفدار آسیب رسان به سلامتی مثل چیپس، پفک و دیگر فراورده های مشابه گردد.