شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ , 23 Nov 2024
کتو و پالئو؛ بدترین رژیم‌های غذایی برای محیط زیست
به گزارش فانا، نخستین مطالعه در نوع خود، ردپای کربن شش مورد از رایج‌ترین رژیم‌های غذایی را با یکدیگر مقایسه کرد.

حدود یک سوم از انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از سیستم غذایی است و تولید گوشت گاو یکی از بزرگترین مقصران آن است. انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از تولید گوشت گاو حدود ۱۰ برابر بیشتر از تولید گوشت مرغ است.

رژیم وگان که به معنای عدم مصرف غذای حیوانی است، به ازای هر ۱۰۰۰ کالری مصرفی فقط ۰/۷ کیلوگرم دی‌اکسیدکربن تولید می‌کند.

رژیم کتو کمترین پایداری را دارد و حدود سه کیلوگرم کربن به ازای هر ۱۰۰۰ کالری مصرفی تولید می‌کند. همچنین رژیم پالئو دارای ردپای کربن بالایی است، ۲/۶ کیلوگرم دی اکسید کربن به ازای هر ۱۰۰۰ کالری.

این مطالعه وگانیسم را به عنوان بهترین رژیم غذایی رتبه‌بندی کرد و پس از آن نیز رژیم‌های گیاهخواری و پسترین قرار گرفتند.

رژیم غذایی همه‌چیزخواری هم از نظر کیفیت هم از نظر پایداری در میانه رژیم‌های غذایی فوق قرار گرفت/یورونیوز.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


شرکت های برگزیده