شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ , 23 Nov 2024
به گزارش فانا، از ابتدای سال جاری میلادی کنجد به عنوان نهمین ماده حساسیت‌زای عمده در بین مواد غذایی در آمریکا به رسمیت شناخته شد.

براساس مقررات سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) شرکت‌های صنایع غذایی ملزم هستند مواد تشکیل‌دهنده محصولات خود را روی بسته‌بندی آنها درج کنند تا از افرادی که به آلرژی غذایی و سایر حساسیت‌های غذایی بیشتر مبتلا هستند، محافظت کنند.

۹ ماده غذایی حساسیت‌زای عمده در آمریکا شامل شیر، تخم‌مرغ، ماهی، صدف سخت‌پوستان، آجیل درختی، بادام زمینی، گندم، سویا و کنجد هستند.
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


شرکت های برگزیده