به گزارش فانا، از ابتدای سال جاری میلادی کنجد به عنوان نهمین ماده حساسیتزای عمده در بین مواد غذایی در آمریکا به رسمیت شناخته شد.
براساس مقررات سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) شرکتهای صنایع غذایی ملزم هستند مواد تشکیلدهنده محصولات خود را روی بستهبندی آنها درج کنند تا از افرادی که به آلرژی غذایی و سایر حساسیتهای غذایی بیشتر مبتلا هستند، محافظت کنند.
۹ ماده غذایی حساسیتزای عمده در آمریکا شامل شیر، تخممرغ، ماهی، صدف سختپوستان، آجیل درختی، بادام زمینی، گندم، سویا و کنجد هستند.