به گزارش فانا، یک مطالعه جدید درباره چگونگی تاثیر غذاهای فوق فرآوری شده بر سلامت نشان داد خوردن غذاهایی مانند بستنی، هات داگ و نوشابههای گازدار باعث مرگ زودرس ۵۷ هزار نفر در برزیل در ۲۰۱۹ شده است.
طبق این مطالعه که در مجله آمریکایی طب پیشگیری منتشر شد، این میزان مرگ زودرس حدود ۱۰% از مرگهای زودرس در برزیل در بین افراد ۳۰ تا ۶۹ سال در ۲۰۱۹ بوده است.
خوردن غذاهای فوق فرآوری شده (UPFs) بین ۱۳% تا ۲۱% از کل غذای مصرفی در گروه سنی ۳۰ تا ۶۹ سال این مطالعه را شامل میشد.
محققان گفتهاند در کشورهای با درآمد بالا مانند آمریکا، کانادا، بریتانیا و استرالیا که غذاهای فوق فرآوری شده بیش از نیمی از کل کالری دریافتی را تشکیل میدهند، تاثیر این غذاها بر مرگ زودرس بسیار بیشتر تخمین زده میشود/webmd.