معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه بروز حمله مغزی درپی مصرف سبزی و صیفیجات جنبه علمی ندارد، گفت: براساس نوع آبیاری و کشت، این محصولات پیش از مصرف به سالم سازی نیاز دارند و باید گندزدایی شوند.
به گزارش فانا، مهندس محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به برخی اظهارات مطروحه درخصوص اینکه مصرف سبزی و صیفیجات سبب حمله مغزی می شود، گفت: هیچ یک از این موارد جنبه علمی ندارند، براساس نوع آبیاری و کشت، این محصولات پیش از مصرف به سالم سازی نیاز دارند و باید گندزدایی شوند.
وی ادامه داد: مصرف محصولاتی که عملیات پاکسازی آنها در کارخانه ها انجام می شود، بلامانع بوده و هیچ مشکلی ندارند.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: نکاتی که درباره بروز حمله مغزی درپی مصرف سبزیجات مطرح و اینکه در انتها نتیجه گیری شده که سبب بیماری بوتولیسم می شود، یک بحث غیر علمی است؛ همانطور که همه صاحب نظران اطلاع دارند این بیماری کاملا بی هوازی است و اصلا مربوط به این موارد نیست.
دکتر فرهادی در پایان با اشاره به اینکه صیفی جات در شرایط هوازی هستند درحالی که بوتولیسم کاملا در شرایط بی هوازی سم تولید می کند، عنوان کرد: مصرف این محصولات پس از ضدعفونی حتما توصیه می شود.