به گزارش فانا، مالزی از توصیه جدید سازمان جهانی بهداشت (WHO) درباره ضرورت اجتناب افراد از روغن نخل (پالم) در رژیم غذاییشان و مصرف روغنهای جایگزین مانند روغن زیتون در جریان پاندمی COVID-19 انتقاد کرد.
دفتر منطقه مدیترانه شرقی WHO در توصیه اخیر خود اعلام کرد که مردم به جای چربیهای اشباع شده موجود در گوشتهای قرمز، کره، روغنهای نخل و نارگیل، خامه و پنیر باید چربیهای اشباع نشده در ماهی، آووکادو، آجیل، روغن زیتون، سویا ، کلزا، روغن آفتابگردان و روغن ذرت را مصرف کنند.
مالزی که دومین تولیدکننده بزرگ روغن نخل در جهان است، این توصیه WHO را منسوخ توصیف کرد. مالزی و اندونزی روی هم رفته ۸۵٪ از تولید روغن نخل جهان را در اختیار دارند/رویترز.