طبق اعلام انجمن سرطان آمریکا تا ۱۴ سال آینده (۲۰۳۰)، سالانه ۵.۵ میلیون زن به دلیل ابتلا به سرطان های قابل پیشگیری، جان خود را از دست خواهند داد.
به گزارش فانا، در سال های اخیر روند امیدبخشی در مقابله با سرطان ایجاد شده و در هر دو زمینه پیشگیری و درمان پیشرفت های حاصل شده است.
به گفته محققان، زنان بیش از هر گروه دیگری مستعد ابتلا به سرطان هستند.
این گزارش که در کنگره جهانی سرطان در پاریس ارائه شده است، اشاره می کند که افزایش این رقم تا حدودی ناشی از رشد جمعیت سالمند دنیاست.
سرطان سینه و ریه شایع ترین سرطان در هر دو کشورهای ثروتمند و فقیر است. سرطان روده سومین سرطان کُشنده در کشورهای پیشرفته است درحالیکه سرطان دهانه گردن سومین سرطان شایع در کشورهای کمتر توسعه یافته است.
بیشترین تراکم جمعیتی سرطان مربوط به شرق آسیاست اما بالاترین نرخ مرگ و میر در کشورهای با درآمد بسیار پایین نظیر کنیا و پاپوآ گینه نو روی می دهد.
دلیل این افزایش در ابتلا به سرطان بسیار پیچیده است. به عنوان مثال، تحولات سریع اقتصادی در بسیاری از کشورهای در حال توسعه منجر به فعالیت فیزیکی کمتر، رژیم غذایی با سلامت کمتر و به تعویق انداختن زمان مادر شدن شده است که همه از فاکتورهای تاثیرگذار بر ریسک ابتلا به سرطان هستند.