رئیس نهمین کنگره بینالمللی بیماریهای ریوی، گفت: ایران در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا موفقترین کشور به لحاظ تعداد پیوند ریه و میزان زنده ماندن بیماران است.
به گزارش فانا، علیاکبر ولایتی، روز یکشنبه در نشست خبری نهمین کنگره بین المللی بیماری های ریوی، مراقبت های ویژه و سل، اظهار داشت: میزان زنده ماندن کسانی که پیوند ریه در ایران انجام میدهند در حد قابل قبول و مشابه تمام کشورها است.وی با اشاره به اینکه مراقبت بعد از پیوند خیلی مهم است، افزود: عوارضی که بعد از پیوند باید مراقب بود، پس زدن پیوند و عفونت است.
ولایتی با اشاره به اینکه در تمام منطقه، مرکزی به جامعیت مرکز مسیح دانشوری وجود ندارد، گفت: از زمان تاسیس این بیمارستان حدود ۲ هزار جراحی نای در آن انجام شده و تنگی نای آنها برطرف شده است.
وی افزود: این مورد یکی از دستاوردهای بزرگ کشور در حوزه پزشکی است و این موضوع در دنیا کم نظیر است.
رئیس نهمین کنگره بینالمللی بیماریهای ریوی، مراقبتهای ویژه و سل همچنین به میزان مرگ و میر ناشی از سل در ایران اشاره کرد و گفت: میزان مرگ و میر ناشی از سل در اوایل انقلاب ۴۰ نفر به ازای ۱۰۰ هزار نفر بود که در حال حاضر به ۱۴ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.
وی با اشاره به اینکه پیشرفت بسیار خوبی در مقابله با سل به دست آوردهایم، گفت: پیوند ریه سخت ترین پیوندها است که ما موفق به انجام آن شدهایم.
ولایتی افزود: تاکنون در مرکز بیمارستان مسیح دانشوری ۲۰۵ پیوند کلیه و ۲۵۷ پیوند قلب انجام شده است.
وی اظهار داشت: همچنین یک مورد پیوند قلب و ریه و ۶ مورد پیوند قلب و کلیه در این مرکز انجام شده است