رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز گفت: آزمایشگاه پیش بالینی حدود یک سال و نیم پیش در دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شد و تا کنون 110 عضو هیات علمی دانشگاه های مختلف، 132 پروژه تحقیقاتی را در این آزمایشگاه ثبت کردند.
به گزارش فانا، دکتر محمدرضا آی روز یکشنبه در نشست خبری دومین سمپوزیوم کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی اظهار امیدواری کرد که در آینده نه چندان دور، بتوانیم این آمار را با سرعت بیشتری رشد دهیم.
وی با اشاره به اینکه آزمایشگاه پیش بالینی توانمندی محققان کشور در عرصه فناوری و تکنولوژی را نشان می دهد، افزود: محققان ایرانی توانستند تمام دستگاه های مورد نیاز این آزمایشگاه را بسازند.
آی، یکی از مزیت های مهم این آزمایشگاه را بومی سازی و ساخت تجهیزات مورد نیاز اعلام کرد و گفت: این موضوع افتخاری بزرگ برای کشور است که به دست توانمند پژوهشگران ایرانی محقق شده است.
رئیس دومین سمپوزیوم کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی گفت: این آزمایشگاه با حمایت مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تقریبا یک سال و نیم پیش در دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شده است.
آی اظهار داشت: گرچه این آزمایشگاه در دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شده اما به همه محققان کشورخدمات ارائه می دهد.
وی به بازدید بیش از یک هزار نفر از این آزمایشگاه اشاره کرد و گفت: مهمانان ویژه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مانند وزیر علوم سوئد، سوییس و فلیپین از این مجموعه بازدید داشتند.
رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز اظهار داشت: آزمایشگاه پیش بالینی با هدف انجام ماموریت های نوین در راستای پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی و فناوری کشور در حوزه ایجاد زیرساخت تصویربرداری از حیوانات کوچک و تحقیقات پیش بالینی ایجاد شده و مجهز به تجهیزات با تکنولوژی بالا است.
آی به برگزاری دومین سمپوزیوم کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی در 12 اردیبهشت ماه در دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد و گفت: این رویداد علمی با هدف ترویج تحقیقات در حوزه پیش بالینی برگزار می شود.
وی ادامه داد، استادان دانشگاه ها، پژوهشگران پزشک، متخصصین پزشکی، علوم پایه و مندسی، دانداپزشکی و داروسازی در این رویداد علمی حضور دارند تا آخرین دستاوردهای خود را به اشتراک بگذارند.
آی افزود: با توجه به کاربرد وسیع نانوذرات در تصویربرداری در این سمپوزیوم، پنل تخصصی با عنوان کاربرد نانو ذرات در تصویربرداری پیش بالینی را با هدف تبادل اطلاعات متخصصان و استادان دانشگاه ها برگزار خواهد شد.