بخشنامه نحوه درج تاریخ تولید و انقضا محصولات خوراکی و آشامیدنی از سوی سازمان غذا و دارو در دستور کار معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار گرفت.
به گزارش فانا، بخشنامه نحوه درج تاریخ تولید و انقضا محصولات خوراکی و آشامیدنی از سوی سازمان غذا و دارو در دستور کار معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار گرفت.بنا به بخشنامه ای از طرف سازمان غذا و دارو در راستای حمایت از حقوق مصرف کننده و رعایت مفاد ضوابط برچسب گذاری در خصوص درج تاریخ تولید و انقضا بر روی برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی علاوه بر رعایت سایر ضوابط و دستور العمل های ابلاغی، رعایت موارد ذیل الزامی است.
1- تاریخ تولید و انقضاء درج شده از نظر فونت نوشتاری و سایز کاملا خوانا و درشت باشد.
2- در معرض دید مصرف کننده به نحوی درج گردد که واضح و قابل رویت باشد.
3- از نظر رنگ، مخالف رنگ زمینه و کاملا متمایز باشد.
بدیهی است در صورت مشاهده عدم رعایت موارد فوق، موضوع پیگیری و اقدام قانونی لازم معمول میشود.