منابع آگاه روز چهارشنبه اعلام کردند که دونالد ترامپ رئیسجمهوری منتخب آمریکا به احتمال زیاد مارتین مَکاری، نویسنده و جراح در جانز هاپکینز را برای هدایت سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) انتخاب خواهد کرد.
وزیر بهداشت در خصوص حمایت تشکلهای دارویی کشور از انتخاب پیرصالحی برای مقام ریاست در سازمان غذا و دارو گفت: اکثر جامعه داروسازی کشور از انتصاب آقای پیرصالحی حمایت کردند و بیانیه دادند.
دو کشته و ۱۳ مجروح شدید. این خلاصه اتفاقاتی است که برای پزشکان و پرستاران از پاییز سال گذشته تاکنون رخ داده است؛ اتفاقاتی که در رسانههای رسمی منتشر شده. وزارت بهداشت آمار رسمی ندارد، در سازمان نظام پزشکی هم اطلاعاتی درباره میزان ضربوشتم پزشکان در دست نیست. پرستاران هم همین وضعیت را دارند.
به گزارش فانا، کمیسیون اروپا مجوز بازاریابی داروی Hympavzi (marstacimab) شرکت فایزر را برای پروفیلاکسی روتین اپیزودهای خونریزی در بیماران ۱۲ سال به بالا و با حداقل وزن ۳۵ کیلوگرم که مبتلا به هموفیلی A شدید بدون مهارکنندههای FVIII یا مبتلا به هموفیلی B شدید بدون مهارکنندههای FIX هستند، صادر کرد/بیزینس وایر.
محسن سلطانی ۳۹ ساله کمک پرستار بیمارستان امین اصفهان بر اثر فشار بیش از حد کار روز ۱۷ آبان ۱۴۰۳ ناگهان دچار کاهش سطح هوشیاری شده و چند روز بعد جان باخته است.
رییس جمهور در پیامی از خدمات استاد دکتر «محمدعلی برزگر» بنیانگذار جهانی خانههای بهداشت که در آیین بزرگداشت او در زادگاهش شهرستان آمل قرائت شد، تقدیر کرد.
شرکت جاز فارماسوتیکالز روز چهارشنبه اعلام کرد که سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) داروی Ziihera (zanidatamab-hrii) را برای درمان یک نوع سرطان مجاری صفراوی تائید کرد.
به گزارش فانا، واکسن RSV شرکت GSK با نام Arexvy در ژاپن برای افراد ۵۰ تا ۵۹ سال که از نظر ابتلا به RSV شدید پُرخطر هستند، تائید شد. این واکسن سال گذشته برای افراد ۶۰ سال به بالا در ژاپن تائید شده بود/رویترز.
مطالعات محققان کشور که در مجله آلکاس (2024) منتشر شده است، نشان میدهد ماده استخراج شده از گیاهانی چون زرشک به نام بربرین علاوه بر آنکه بر کاهش وزن مؤثر است، عملکردی مشابه داروی متفورمین در کاهش سطح گلوکز ناشتا و تنظیم انسولین دارد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هشدار داد: برای اولین بار در تاریخ، نرخ تولد در سال 1403 به زیر یک میلیون نفر می رسد. بنابراین همه دستگاه ها باید به وظیفه خود در قبال جوانی جمعیت عمل کنند.
فروش برچسبهای اصالت غیراصل در فضای مجازی ماجرایی است که چند سال قبل هم بازارش داغ شده بود. اما انگار این ماجرا دوباره در حال وقوع است. خرید محصولات غیرمجاز با برچسب اصالت! حکایت تکراری اما رایج این روزهای برخی از مراکز چاپ لیبل است که بهراحتی و در عرض چند دقیقه با دریافت مبلغ چندبرابری، یک محصول غیرمجاز و قاچاق را به محصولی اصیل و تاییدشده تبدیل ...
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات سازمان غذا و دارو، تأکید شد که کد یکتای برچسب اصالت به هیچ وجه قابل کپیبرداری نیست و تحت نظارت کامل این سازمان قرار دارد. همچنین کپی گرافیک این برچسب نیز تخلف محسوب میشود و با متخلفان برخورد خواهد شد.
سازمان غذا و دارو، سامانه اصالتسنجی «تیتک» را راهاندازی کرده است اما حالا گشتوگذاری در فضای مجازی و آگهیهای تبلیغاتی در دیوار نشان میدهد که برخی از "مراکز چاپ لیبل" اقدام به چاپ و فروش لیبلهای تیتک و اصالت داروها میکنند!!
رئیس هشتمین کنگره بینالمللی انجمن راینولوژی ایران گفت: امروزه برخی از اعمال جراحی لیفت صورت و پیشانی برای رفع چین و چروک چهره، در آرایشگاهها و توسط افراد غیرمتخصص انجام میشود که یک نگرانی بزرگ و فاجعه جدی است.