سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) روز سهشنبه پیشنهاد کرد که شرکتهای صنایع غذایی برچسبهای ارزش غذایی را روی محصولات خود درج کنند تا به مصرفکنندگان برای انتخاب محصولات سالمتر کمک شود.
به گزارش فانا، دولت آمریکا تلاش گستردهای را برای مبارزه با بحران بیماریهای مزمن مانند دیابت و بیماری های قلبی آغاز کرده و درج برچسبهای ارزش غذایی روی محصولات غذایی نیز در همین راستا است.
اگر این پیشنهاد نهایی شود، مقادیر چربی اشباع شده، سدیم و قندهای افزوده باید روی بستهبندی محصولات غذایی شده درج شوند. این سه ماده غذایی در صورت مصرف بیش از حد مستقیما با خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مرتبط هستند. علاوه بر مقادیر باید تفسیر مربوطه شامل کم، متوسط و زیاد نیز درج شوند.
سازمان جهانی بهداشت (FDA) سال گذشته اعلام کرد که برچسبهای ارزش غذایی باید به صورت خوانا روی محصولات غذایی و نوشیدنیها درج شوند/رویترز و FDA .