جمعه ۷ دی ۱۴۰۳ , 27 Dec 2024
مدیرعامل شرکت داروسازی نانوالوند گفت: طبق قانون، داروهای هایتک تولید داخل اگر شرایط لازم را داشته باشند مانند دانش‌بنیانی، GMP و غیره می‌توانند تا سقف ۸۰ درصد قیمت برند را قیمت بگیرند اما عملا سال‌هاست که چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد.
استارت‌آپ‌های کوچک و متوسط با ضابطه قیمت‌گذاری کنونی نابود می‌شوند
به گزارش خبرنگار فانا، نیما سپهری در سمینار مجازی "ویرانی صنعت داروسازی به چه قیمت؟!" که به همت کمیته صنفی بیست و پنجمین سمینار دانشجویان داروسازی ایران برگزار شد، افزود: متاسفانه نگاه توسعه‌گرایانه و آینده‌نگرانه به طور کامل از سازمان غذا و دارو رخت بر بسته است و ضابطه قیمت‌گذاری به داروهای جدید و سیستم‌های دارروسانی جدید توجه ندارد.

وی گفت: حرف‌ها درباره مشکلات صنعت داروسازی به گوش مسوولان رسیده اما کاری برای اصلاح این مشکلات انجام نمی‌شود. در حال حاضر وضعیت به گونه‌ای است که اگر استارت‌آپ‌های کوچک و متوسط که عمدتا نیروهای آنها جوانان هستند، فرآورده جدیدی را توسعه دهند عملا با ضابطه قیمت‌گذاری کنونی طی یک تا دو سال نابود شده، می‌شود و خواهد شد و در همین حال بهانه می‌آورند که خیلی موارد در اختیار سازمان غذا و دارو نیست و در چنین شرایطی هیچ انگیزه‌ای برای کسی که می‌خواهد کار جدید کند و فناوری‌های جدید را وارد کشور کند، باقی نمی‌ماند و اوضاع بدتر هم خواهد شد.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


آخرین عناوین
شرکت های برگزیده