پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳ , 7 Nov 2024
به بهانه مطرح شدن پرونده مرگ تعدادی از بیماران دیالیزی بر اثر مصرف محلول‌های آلوده دیالیز صفاقی تولید شرکت داروسازی ثامن، این سوال مطرح است که آیا در این پرونده صرفا مسوولین فنی شرکت مربوطه مقصر هستند و باید با آنها برخورد شود یا مدیران و مسوولان ارشد شرکت هم باید در این زمینه پاسخگو باشند؟
مدیرعامل و رئیس هیات مدیره داروسازی ثامن چقدر باید پاسخگو باشند؟
به گزارش فانا، ریکال دارو به دلایل مختلف از جمله آلودگی یا مشکلات کیفی مواد اولیه اتفاقی است که بارها در کشورهای مختلف رخ داده و اتفاق جدیدی محسوب نمی‌شود. موضوع با اهمیت این است که در زمان ریکال دارو، پروتکل‌های مرتبط با آن با سرعت، دقت و بدون هیچگونه مماشاتی اجرا شوند تا به مصرف‌کنندگان کمترین آسیب وارد شود.

پرونده مرگ بیماران دیالیزی بر اثر مصرف محلول‌های آلوده دیالیز صفاقی تولید شرکت داروسازی ثامن در دستگاه قضا در حال بررسی است و به گفته مسوولان وزارت بهداشت، مسوولین فنی این شرکت برکنار شده‌اند و صدور احکام قضایی درباره این پرونده همچنان ادامه دارد.

با در نظر گرفتن این موضوع که داروسازی ثامن سال‌ها با وجود همه مشکلات مانند تحریم‌ها در زمینه تامین نیازهای دارویی بیماران تلاش کرده و جزو افتخارات صنعت داروسازی کشور محسوب می‌شود و فارغ از اینکه چند نفر از بیماران به دلیل مصرف این داروها جان خود را از دست داده‌اند و دستگاه قضا در نهایت چه احکامی را برای این شرکت صادر خواهد کرد، این سوال کلیدی مطرح است که علاوه بر تیم فنی شرکت که عملکرد ضعیفی در این ماجرا داشته، تیم مدیریتی داروسازی ثامن شامل مدیرعامل (مجید طبسی) و رئیس هیات مدیره (مهدی پیرصالحی) به عنوان ارشدترین مدیران این شرکت چه سهمی در این پرونده دارند و به چه میزان باید پاسخگو باشند.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


آخرین عناوین
شرکت های برگزیده