سازمان جهانی بهداشت (WHO) برای نخستین بار به پنج کشور دانمارک، لیتوانی، لهستان، عربستان سعودی و تایلند به دلیل پیشرفت در زمینه حذف اسید چرب ترانس تولید شده به روش صنعتی (iTFA) گواهینامه تائید پیشرفت اعطا کرد.
به گزارش فانا، مصرف اسیدهای چرب ترانس با افزایش خطر حملات قلبی و مرگ ناشی از بیماری قلبی مرتبط است. TFA هیچ فایدهای برای سلامتی ندارد و غذاهای سرشار از iTFA مانند غذاهای سرخ شده، کیک و غذاهای آماده اغلب حاوی قند، چربی و نمک بالایی هستند.
هماکنون ۵۳ کشور بهترین سیاستهای عملی را برای مقابله با iTFA در مواد غذایی دارند که باعث بهبود چشمگیر مواد غذایی برای ۳/۷ میلیارد نفر یا ۴۶ درصد از جمعیت جهان شده است. انتظار میرود این سیاستها سالانه جان ۱۸۳ هزار نفر را نجات دهند/WHO.