به گزارش فانا، نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که پیروی از رژیم کتو ممکن است خطر بیماری قلبی و سایر بیماریهای قلبی عروقی کشنده را افزایش دهد.
این رژیم غذایی بسیار کم کربوهیدرات در سالهای اخیر به عنوان ابزاری قدرتمند برای کاهش وزن محبوب شده و تخمین زده میشود که فقط در آمریکا تا ۱۳ میلیون نفر از آن پیروی میکنند.
اما محققان کانادایی با بررسی وضعیت ۱۵۰۰ نفر طی بیش از یک دهه دریافتند که این رژیم ممکن است سطح کلسترول بد را افزایش دهد.
آنها دریافتند افرادی که از یک رژیم غذایی پرچرب و کم کربوهیدرات پیروی میکنند، دو برابر بیشتر از همسالان خود در معرض رویدادهای قلبی عروقی مانند انسداد عروق، حملات قلبی و سکتههای مغزی هستند.
رژیم کتو شامل دریافت بین ۶۰% تا ۸۰% کالری روزانه از چربیها از جمله پنیر، آووکادو و ماهیهای چرب و ۲۰% تا ۳۰% از پروتئینها است. دنبالکنندگان این رژیم سعی میکنند تا حد امکان کربوهیدرات کمتری مصرف کنند که به معنی کاهش مصرف نان، برنج و سیبزمینی و سایر منابع است/دیلی میل.