به گزارش فانا، سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) پیشنهاد کاهش سطح سرب موجود در آبمیوههای آماده نوشیدن را ارائه کرد.
این اقدام به منظور کاهش احتمال اثرات منفی بر سلامتی افراد ناشی از قرار گرفتن در معرض محصولات غذاهای دارای سرب گرفته شده است.
براین اساس FDA پیشنهاد کرده سطح سرب موجود در آب سیب حداکثر ۱۰ قسمت در میلیارد (ppb) و در سایر انواع آبمیوههای آماده نوشیدن ۲۰ ppb باشد.
از آنجایی که سرب در محیط زیست به صورت طبیعی و همچنین ناشی از محصولات و فرآیندهای مصرفی و صنعتی وجود دارد، حذف کامل آن از منابع غذایی امکانپذیر نیست. با این حال این امکان وجود دارد که میزان آن در مواد غذایی کاهش یابد.
دستورالعملهای غذایی توصیه میکنند کودکان باید حداقل نیمی از میوه موردنیاز روزانه خود را از میوه کامل به جای آبمیوه تامین کنند و کودکان زیر ۱۲ ماه هم نباید آبمیوه مصرف کنند/FDA.