مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه لیمو به صورت محدود در کشور کشت میشود، گفت: آبلیموی کارخانه ای از لحاظ خاصیت با آب لیموهای خانگی تفاوت ندارد.
به گزارش فانا، دکتر محمدحسین عزیزی، با اشاره به شایعاتی که در خصوص برخی فرآوردههای غذایی وجود دارد، اظهار کرد: اغلب شایعاتی که در مورد مواد غذایی فرآوری شده در کارخانجات مطرح میشود، غیر کارشناسی و عوامانه است، چرا که سازمان غذا و دارو بر محصولات و فراوردههای تولیدی کارخانجات نظارت مستمر دارد.
وی افزود: دو نوع آبلیمو داریم که یکی به صورت خانگی از لیموی تازه تهیه و دیگری به صورت کنسانتره فرآوری میشود، با توجه به محدودیت در کشت لیمو و قیمت نسبتاً بالای آن در کشور، آبلیموهای موجود در بازار بیشتر از کنسانتره وارداتی تولید میشوند.
عزیزی با بیان اینکه کنسانتره همان عصاره غلیظ میوهها است، عنوان کرد: کنسانتره در کارخانهها فرموله شده، رقیق و فرآوری میشود که از لحاظ خاصیت تفاوت چندانی با نمونههای خانگی ندارد.
وی با اشاره به اینکه آبلیمو اساساً چه از لیموی طبیعی گرفته شود و چه کنسانتره باشد، در معرض نور و زمان، فاقد ویتامین C بوده و تنها به عنوان چاشنی مطرح است، توصیه کرد بهتر است برای استفاده از فواید لیمو این میوه به صورت تازه مورد استفاده قرار گیرد.