پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ , 26 Dec 2024
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:داروخانه‌ای با عنوان داروخانه ۱۳ آبان در شهرری احداث می شود تا داروهای خاص و فوق تخصصی به مردم دراین مرکز تامین شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران: احداث داروخانه ۱۳ آبان شهرری اولویت دارد
به گزارش فانا، مراسم کلنگ زنی داروخانه ۱۳ آبان در شهرستان ری با حضور دکتر سید رضا رییس کرمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهدی باب الحواحجی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، دکتر مهدی امینی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، برگزار شد.

دکتر سید رضا رییس کرمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در حاشیه افتتاح داروخانه ۱۳ آبان شهرستان ری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: عدم یکپارچگی مدیریتی در حوزه بهداشت و درمان در تمام شهرستان‌های استان تهران وجود دارد.

وی افزود: دانشگاه‌های علوم پزشکی دولتی و غیردولتی در شهرستان‌های استان تهران دارای چندین مرکز درمانی و بیمارستان هستند که بخشی از این مراکز خدماتی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران و بخش دیگر تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی ایران است و البته این خاص نظام بهداشت و درمان استان تهران است و در مناطق دیگر کشور این‌گونه نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: باید با برنامه‌ریزی در زمینه یکپارچگی مدیریتی در حوزه بهداشت و درمان، از لحاظ عملکردی و هماهنگی وحدت رویه‌ای در شهر تهران و شهرری داشته باشیم.

رییس کرمی تصریح کرد: رسیدگی به این موضوع باید در سطح وزارت خانه بررسی شود اما می‌توانیم در شهرری با هماهنگی به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم تا این تفکیک فیزیکی مانع خدمات‌رسانی نباشد.

وی با اشاره به کلنگ زنی داروخانه ۱۳ آبان در شهرری بیان کرد: داروخانه ۱۳ آبان ملجأ و مرجع مردم در تهیه داروهای خاص، تخصصی و فوق تخصصی است و مردم نیز برای استفاده از خدمات داروخانه ۱۳ آبان تهران ناچار هستند که از صبح زود در صف تهیه دارو قرار بگیرند و این موضوع مشکلات زیادی را برای مردم ایجاد کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با توجه به جمعیت قابل‌توجه شهرری و مسافتی که از داروخانه ۱۳ آبان مرکزی داریم، داروخانه‌ای با عنوان داروخانه ۱۳ آبان در شهرری احداث شود تا داروهای خاص و فوق تخصصی به مردم ارائه شود.

وی با تأکید بر اینکه داروخانه ۱۳ آبان شهرری خیرساز خواهد بود، خاطرنشان کرد: خیرین کمتر در حوزه دارو ورود می‌کنند اما این خیر نیک‌اندیش با منش پهلوانی در این حوزه اقدام کرده است.

یکی از معضلات اساسی در شهرستان ری مربوط به امحاء زباله‌ها در منطقه آرادکوه است

رئیس کریمی با اشاره به مجتمع پردازش پسماند آرادکوه و مشکلات ناشی از آن اظهار داشت: در شهرستان ری مشکلات بهداشتی زیادی وجود دارد که بخش زیادی از آن تنها منحصر به ری نیست و مربوط به کل استان تهران می‌شود لذا کل شهر تهران باید به این موضوعات بپردازند تا این موضوعات برطرف شود.

وی افزود: یکی از معضلات اساسی در شهرستان ری مربوط به امحاء زباله‌ها در منطقه آرادکوه است که تحت نظارت و پیگیری شبکه بهداشت شهرستان ری قرار دارد و در حال حاضر نیز تحت بررسی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان گفت: پیگیری‌ها در راستای بهبود روند امحا زباله و تهیه دستگاه‌های مناسب به‌منظور کاهش آلودگی ناشی از زباله‌ها ادامه دارد تا آلودگی به حداقل برسد.

مهدی باب الحوائجی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در دستور کار شهرستان ری قرار دارد افزایش کمی و کیفی خدمات بهداشتی و درمانی و همچنین افزایش سرانه های بهداشتی و درمانی در سطح شهرستان است.

وی افزود: امروز نیز با کمک خداوند متعال در زمینی به مساحت ۲ هزارمتر کلنگ یک واحد درمانی زده شد که توسط خیراندیش این واحد بهداشتی درمانی ساخته خواهد شد.

وی در پایان افزود: مسئله بهداشت، پیشگیری و درمان یکی از مواردی است که می تواند امید به زندگی شهروندان را افزایش دهد و این در اولویت های شهرستان است و امیدواریم که بتوانیم خدمات خوب و شایسته ای را به مردم این شهرستان ارایه دهیم.

دکتر مهدی امینی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: گزارشاتی از کمبودها و چالش های شهرستان ری به رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران ارایه شد و پس ازآن بازدیدی از مرکز کرامت انجام گرفت و در این خصوص جلسه ای با حضور تولیت آستان مقدس عبدالعظیم الحسنی(ع) و شهردار منطقه ۲۰ تهران درخصوص مراکز و پایگاه های درمانی برگزار شد تا بتوانیم از ظرفیت های شهرستان استفاده کنیم.

وی خاطرنشان کرد:ما در خصوص سلامت خانواده اقدامات خوبی را در سطح شهرستان انجام دادیم که طرح پزشک خانواده یکی از طرح هایی است که قریب ۹۵ درصدآن صورت گرفته است و هر۳هزار نفر در شهرستان از یک مراقب یا ماما بهره مند هستند تا سلامت آنها را پیگیری می کند.

وی با اشاره به اقدامات بهداشت و درمان شهرستان در پایان افزود: کلنگ زنی مرکز امام صادق باقر شهر که در منطقه ای با حدود ۷۰ هزار نفر جمعیت قرار گرفته است و تاکنون مرکز درمانی بهداشتی مناسبی در آن منطقه وجود نداشته است، اما اکنون با همکاری خیر با هزینه تقریبی ۴۰ میلیارد تومان کلنگ زنی شد .

رئیس شبکه بهداشت شهرستان ری گفت: در مجموعه آرادکوه کمک می‌کنیم تا حداقل، اقدامات در حال انجام در این مرکز استاندارد و به‌درستی انجام شود.

امینی تصریح کرد: اخیراً بازدیدهایی از آرادکوه داشتیم که مشخص شد عوامل مجموعه برای اجرای برنامه‌ها به بهترین نحو تلاش می‌کنند لذا با توجه به مکاتبات و پیگیری‌های انجام شده امیدواریم که این مشکلات به‌زودی برطرف شود.

شهرستان ری با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در جنوب استان تهران و پایتخت بعنوان قبله تهران قرار دارد.
منبع : خبرگزاری ايرنا
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


آخرین عناوین
شرکت های برگزیده